Contact

miercuri, 26 ianuarie 2011

Lipsa de interes ptr cele 11 tramvaie second Hand din Germania


O noua licitatie organizata de catre societatea Eltrans, pentru aducerea celor 11 tramvaie din Germania, pare sortita esecului. Cea de-a doua licitatie a fost programata pentru data de 31 ianuarie, insa pana la aceasta data niciun agent economic nu s-a aratat interesat.

Nu cred ca se va prezenta cineva la licitatia de luni, pentru ca nimeni nu a venit nici macar sa intrebe. Vom vedea ce vom face in continuare, probabil vom solicita o cerere de oferta de la parteneri din afara, sau sa dam prin incredintare directa firmei din Germania de unde vom lua tramvaiele. Le-am solicitat deja sa faca un calcul cam la cat s-ar ridica transportul celor 11 tramvaie si in functie de raspunsul pe care ni-l vor trimite, vom lua si noi o decizie. Sper ca saptamana viitoare sa avem o solutie", a declarat Victor Ivanescu, directorul Eltrans.

Eltrans urmeaza a achizitiona din Germania 10 tramvaie second-hand, cu o valoarea totala de 100.000 de euro, iar unul va fi dat gratis. Investitia va fi facuta din creditul contractat de societatea aflata in subordinea Consiliului Local
Sursa: www.Stiri.botosani.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu