Contact

joi, 10 februarie 2011

Digi Sport Live - Digi Sport Online

Urmareste acum canalul Digi Sport Live si vezi meciuri din Liga 1, Primera Division sau Premier League. Digisport live cu liga 1 live, meci liga 1 oferit absolut gratuit! Difuzarea programului Digi Sport va incepe automat dupa ce in browser este activat plugin-ul ActiveX!



Important! Digi Sports Live poate fi urmarit doar in Internet Explorer, deaocamdata nu functioneaza in Opera sau Mozilla. Deasemenea pentru vizionare trebuie instalat plugin-ul Sopcast care o poti descarca accesand acest Link.
Sursa 1 Sursa 2 Sursa 3 Sursa 4 Sursa 5 Sursa 6
Pentru a vedea meciul deschide INTERNET EXPLORER ! 
Plugin-ul de difuzare nu functioneaza in Opera sau FireFox ! Daca ai Internet 
Explorer 7 sau 8 pentru prima oara trebuie sa dai click deasupra paginii pe 
pop-up si apoi run add-on.
Cerinte Sistem: Pentru ai putea viziona Digi TV Live trebuie sa ai o conexiune minima de 512 kbps de internet, iar programul de difuzare sa va deschide automat accesand aceasta pagina. Site-ul nostru iti ofera mai multe Surse de difuzari, care pot fi accesate pe partea de sus al paginii. Daca la o sursa nu se transmite Digi Live incearca celelalte surse.

Important! De obicei programul de transmisie difuzeaza digi sport online doar pe timpul partidelor de fotbal (liga 1 live) sau pe timpul unor evenimente sportive importante transmise in directe de Digi Sports Live.

Disclaimer: Site-ul nostru nu gazduieste, nu emite nici un sream live pe internet si nu asuma nici o raspundere in ceeace priveste continutul programelor, oferind doar linkuri publice care sunt in circulatie libera pe Internet!

Atentie pentru ai viziona in conditii ideale Digi Sport Live cere operatorului de cablu introducerea acestui post sau pur si simplu aboneaza-te la operatorul de cablu Digi TV sau RCS. WWW Liga 1 cu Liga 1 Live pe DigiSport Live

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu